на живо

Соколов с нов опит да класира "Лубе Чивитанова" на финал

В четвъртък ще бъдат излъчени два сблъсъка от полуфиналите на италианското волейболно първенство

legavolley.it

Напрежението в италианското волейболно първенство се покачва до точката на кипене! Четири отбора продължават ожесточената битка за заветните две места във финалния плейоф на Апенините. Сред волейболистите на четирите тима фигурира и името на един българин - Цветан Соколов.

В четвъртък ще можете да проследите четвъртите мачове от полуфиналната серия в ефира на bTV Media Group.

Снимка: legavolley.it

От 17 ч. пряко по RING "Модена" излиза срещу "Перуджа" в опит да запази шансовете си за трофея. Домакините изостават с 1:2 победи и успехът в "Пала Панини" е в графата задължителен. Тине Урнаут е този, който трябва да вдигне отбора си от тежката ситуация, в която е изпаднал. Ключът към триумфа е и опитният специалист Хулио Веласко, който ще се постарае да изпрати двойката в решаващ пети мач.

Снимка: legavolley.it

Шампионите, изморени от своя тежък график, ще се постараят максимално бързо да се класират за финала. Неудържимият Александър Атанасиевич изигра нов силен мач в понеделник, като заби 19 точки и прати в съперника в нокдаун. Сега сърбинът трябва да довърши започнатото, но този път - като гост.

От 19 ч. пряко на сайта btvnovinite.bg безплатно и без регистрация можете да наблюдавате изявите на Цветан Соколов с екипа на "Лубе Чивитанова" срещу "Тренто". Отборът на българина води с 2:1 успеха в серията.

Снимка: legavolley.it

Дали шампионите ще се класират за финала, или пък "Модена" ще прати срещата в решителен пети мач?

Ще стигне ли "Лубе" до заветния финал в Италия или "Тренто" ще се пребори за израняване на резултата в серията?

Отговорите - само в каналите на bTV!