на живо

Спас Русев на среща с представители на "Гаранти Коза"

Бизнесменът не посочи дали става дума за "Левски"

Lap.bg

Собственикът на "Левски" Спас Русев е в Истанбул на работна среща с представители на турската компания "Гаранти Коза". Той не посочи дали предмет на разговорите е бил "синият" клуб.

"Гаранти Коза" е един от най-старите и опитни строителни предприемачи в южната ни съседка. Компанията е основен спонсор на тенис турнира "София Оупън".

В момента основен спонсор на "Левски" пък е телекомуникационната компания "Виваком", в чиято управа е именно Спас Русев. Двете страни имат шестгодишен договор, а в средата на февруари столичният гранд обяви, че сменя името на стадиона си на "Виваком Арена Георги Аспарухов".

Русев се оттегли от клуба седмица по-късно, посочвайки като основна причина нападките и натиска на феновете на столичния тим. Впоследствие бизнесменът се завърна, но заяви:

"Акциите на клуба продължават да са в касата на "Левски". Поне до този момент не съм чул да се е появил сериозен инвеститор, който да пожелае да придобие акциите. Ще ги преотстъпя, само при условие, че се появи солиден инвеститор, който има подкрепата на всички фенски организации. Всичко останало са спекулации".

Тагове:

@