на живо

Специална подкрепа за Серина Уилямс в Мелбърн (СНИМКА)

Съпругът ѝ Алексис Оханян облече любопитна тениска с нейния лик

Серина Уилямс продължава похода си към рекордна 24-а титла от Големия шлем, като вече се класира за полуфиналите на Australian Open.

А в Мелбърн най-големият фен на бившата №1 в тениса е нейният съпруг Алексис Оханян. Той не пропусна да проследи на живо четвъртфиналния ѝ успех срещу Симона Халеп и бе в трибуните със специална тениска, на която е щампован ликът на Серина, а тя е обявена за "Най-великата спортистка".

През 2018 г. Оханян, създател на една от социалните мрежи - Reddit, разтопи сърцата на последователите си и на тези на тенисистката с друг невероятен жест, който предприе преди завръщането на американката на корта за турнира в Индиън Уелс.

Оханян използва 4 билборда на магистралата до Палм Спрингс, за да провъзгласи съпругата си за НДМНВВ или "Най-добрата майка на всички времена". На всеки един от плакатите грееше образа на дъщеричката на Серина и Алексис - Олимпия.

Именно бременността бе причината тенисистката да се оттегли от корта за година. Бившата номер 1 спечели Australian Open през 2017 г., когато бе бременна в първите седмици, а след това се посвети изцяло на майчинството и малката Олимпия.

Серина и Алексис са заедно от 2016 г.