на живо

Справедливостта възтържествува! Наталия получи цял екип от Божинов (ВИДЕО)

blic.rs

6-годишната Наталия вече може да се похвали с цял екип на Валери Божинов. Малкото момиченце се прочу в Сърбия, след като българският нападател ѝ подари шортите си по време на празненствата след емоционалната победа на Партизан над Стяуа (Букурещ). За жалост долната част на екипа на Божинов бе само за секунди притежание на Наталия. Напорист "навияч" от партизанската агитка го издърпа от ръцете ѝ.

Днес сръбска телевизия организира среща между Божинов и малката фенка. Двамата се снимаха за спомен и играха джаги, а бившият нападател на Левски ѝ подари цял екип на Партизан с неговото име. С тях бе и "крадецът" Марко, който е потърсил семейството на русокоската и е върнал шортите, придружени с голям шоколад за компенсация.

"Това ще е най-любимият ми екип! Само вчера бях сърдита на Марко, днес вече не съм! Той стана мой приятел и заедно ще ходим на мачове", обясни ситуацията малката фенка.

"Не си спомням много добре какво се случи. Бях под въздействието на адреналина тогава. Но когато видях клипчетата, поисках на всяка цена да направя нещо за момиченцето. Много се радвам, че виждам заедно Наталия и Марко. Това показва, че в Партизан сме едно голямо семейство", коментира Божинов.

Наталия, която обяви, че не пропуска мач на любимия си сръбски отбор, имаше само една препоръка към българина. Пожела му никога повече да не изпуска дузпа, както стори в мача срещу румънците.