на живо

Стамен Белчев: Действаме твърде припряно

"Чорбаджийски ми каза, че Шопов го е провокирал", коментира треньорът на ЦСКА след успеха над "Дунав"

Lap.bg

треньорът на ЦСКА Стамен Белчев заяви, че "червените" са действали твърде припряно на терена при победата над "Дунав" с 2:0.

"Дунав" ни затрудни максимално. Нямахме нужното самочувстие да задържим топката, но като цяло победата ни е напълно заслужена. Теренът не беше в добро състояние."

"На почивката казах на Чорбаджийски да не се подава на провокации. Не съм гледал ситуацията дали има червен картон за Чорбаджийски, той ми каза, че Шопов го е провокирал."

"Трябва да имаме по-голяма увереност да владеем топката и да търсим празните пространства. Действаме твърде припряно. Едва ли не искаме да вкараме гол в първата минута и после да са ни лесни нещата."

"Няма нищо лошо, че ще играем три мача за седем мача. Проблемът е, че терените са много тежки и трябва да предпазим футболистите от контузии."

"Новината, че УЕФА ни допусна в Европа е страхотна, но футболистите трябва да разберат, че няма значение срещу кой отбор играят - в България или в Европа, трябва да се раздават максимално, все пак затова им се плаща", коментира Стамен Белчев.

Тагове: