на живо

Стамен Белчев: Днес не ни се получи играта

Хиксът е най-нормалния резултат, заяви треньорът на ЦСКА

Lap.bg

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев определи равенството 2:2 с "Етър" като закономерен резултат. Той заяви, че отборът му не е бил на обичайното си ниво, но тепърва предстоои още много работа.

"Днес не ни се получи играта и хиксът е най-нормалния резултат. Така и не успяхме да задържим топката, да използваме фланговете и оттам ни дойдоха проблемите.", започна Белчев.

"Бяхме подготвени за промените в тактиката и играта на "Етър", но нямахме търпението да играем постепенно и да търсим вариантите. Стояхме далече от противника, а и работихме бавно с топката, което даде предимство на "Етър". Няма какво да ни стъписва бързото изравняване на резултата, ние трябва да сме подготвени за такива развои на мачовете. Надявам се, че този резултат ще ви подейства отрезвяващо, да си извадим поуките и да продължаваме напред. Няма причина този равен резултат да оказва влияние на нашия отбор, ние трябва да продължим да търсим победите във всяка следваща среща."

"Сега предстои пауза в първенството, а в петък ще играем контрола с "Монтана" в София. Имаме моменти в играта, които трябва да подобряваме и се надявам, че в паузата ще поработим върху слабостите."

"Днес Тиаго напусна заради контузия и се надявам до 2-3 да е добре, дано не е сериозна контузията му.", завърши треньорът на ЦСКА.

Тагове: