на живо

Стамен Белчев: Готвим се да станем шампиони и да спечелим Купата (ВИДЕО)

"На 90% съставът е избистрен", каза треньорът на ЦСКА

Стамен Белчев: Готвим се да станем шампиони и да спечелим Купата (ВИДЕО)

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев заяви, че се надява отборът му да празнува спечелена титла и Купа на България през май месец 2018 г.

"Готвим се за това да станем шампиони и да вдигнем Купата. Правим всичко възможно с тази цел, така че искрено се надявам, че в края на месец май ще празнуваме. Трябва да сме здраво стъпили на земята, въпреки победите, които постигнахме. Трябва да им се насладим по 24 часа и да я забравим, да сме в реалността, за знаем, че след седмица ни чака друг мач. Работя в тази насока с момчетата", заяви Белчев при пристигането на тима от Испания, където беше на лагер.

Белчев заяви, че подготовката за пролетния дял от първенството е преминала успешно.

"Добре премина подготовката. Това, което бяхме планували, го изпълнихме на 95%. Добри условия, дори терени, добри съперници за контроли, така че проведохме една добра и ползотворна подготовка за нас. Няма от какво да бъдем недоволни, с изключение на последната контрола, в която не бяхме на нужното ниво. Трябва ни още постоянство в играта", каза специалистът.

"До началото на първенството имаме съвсем малки детайли, които трябва да изчистим, понеже знаем, че в България по съвсем друг начин ще се играят мачовете. Мисля, че отборът е готов. Сега трябва да ги възстановим след мачовете, които им се насъбраха. На 90% съставът е избистрен. Ако има футболист, който ще ни свърши работа и ще ни вдигне нивото, ще го вземем", добави той.