на живо

Стамен Белчев: "Левски" нямаше как да ни вкара от игра (ВИДЕО)

"Не знам дали имаше дузпа", каза специалистът

cska.bg

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев не скри разочарованието си от играта на своите възпитаници по време на срещата от 23-ия кръг на Първа професионална лига. "Червените" допуснаха обрат с 1:2 от "Левски" на националния стадион. Головете за "сините" бяха дело на Роман Прохазка от дузпа и Давид Яблонски.

"За съжаление съм тотално разочарован от резултата. Миг невнимание при дузпата, липса на концентрация при статично положение и виждате резултатът как се обръща. Указанията ми бяха от самото начало да пресираме противника, изпуснахме по-рано да си решим мача", бяха първите думи на Белчев след последния съдийски сигнал.

"Не знам дали имаше дузпа, нека изгледам и тогава да коментирам. Но не трябваше Китанов да посяга, достатъчно беше затворил Яблонски. При втория гол имаше липса на концентрация. За Левски знаехме, че няма как да ни вкара от игра, но сбъркахме при статичните положения и ни биха", добави специалистът.

Той не разкри какво ще каже на своите възпитаници в съблекалнята, но изрази надежда, че загубата няма да се отрази на следващите мачове.

"Надявам се тази загуба да не ни се отрази, гледаме напред и се готвим за следващия мач. Дано си извлечем нужните поуки и в следващия си мач да изглеждаме много по-добре", завърши той.