на живо

Стамен Белчев: Миг невнимание наруши ритъма ни на игра (ВИДЕО)

Статичните положения решиха мача, заяви треньорът на ЦСКА

Стамен Белчев: Миг невнимание наруши ритъма ни на игра (ВИДЕО)

Миг невнимание преди първия гол на "Клуж" е променил изцяло ритъма на играта на ЦСКА и е повлиял на крайния резултат. Това заяви треньорът на "червените" Стамен Белчев след загубата на българския тим с 0:2 в първа среща от груповата фаза на Лига Европа през сезон 2020/2021.

"Не мисля, че изпуснахме темпото, въпреки че противникът поведе. Отдавам го на това, че миг невнимание при първия гол... не успяхме да се ориентираме, ни коства по-добър резултат. От там се наруши и ритъма в играта" заяви треньорът на "червените".

За ЦСКА това беше първа среща в груповата фаза на евротурнирите от 10 години насам. В четворката на "червените" са още италианският гранд "Рома" и швейцарския "Йънг бойс"

"Второто полувреме бяхме концентрирани до гола. След това се наруши играта ни. Опитахме чрез дълги подавания пред наказателното поле, нямаше такива указания. Искахме да пренесем напрежението пред наказателното поле на противника, но за съжаление улеснихме защитата им", анализира още Белчев.

Той смята, че статичните положения са решили мача в полза на гостите от Румъния.

"Ако не могат защитниците да играят постоянно заедно, може да се превърне в проблем. В предния мач защитата беше същата. Не мисля, че имаме проблеми в защита. Просто статичните положения решиха мача", заяви още той.