на живо

Стамен Белчев: Щеше да е глупаво да се препънем два пъти в един и същ камък (ВИДЕО)

"Можехме да вкараме повече голове", заяви треньорът на ЦСКА

Lap.bg

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев не скри, че е доволен от играта на своите възпитаници по време на мача с "Левски". "Червените" победиха с 3:0 и се изравниха по точки с "вечния враг".

"Щеше да е глупаво да се препънем два пъти в един и същи камък. Доволен съм от момчетата, но има какво да се желае във фаза защита", бяха първите думи на Белчев след края на мача на стадион "Васил Левски".

"Доволен съм от всички. Щом си футболист на ЦСКА трябва да спечелиш доверието на феновете. Мога със сигурност да кажа, че имаме 20 титулярни играча. Те трябва да защитават своето име и това на отбора. Постигнахме победата с колективни действия. Знаехме слабите страни на противника и ги използвахме. Вкарахме малко. Имахме още възможности, но не ги използвахме", добави Белчев.

Той коментира и инцидента с неговия помощник Стефан Генов, който беше уцелен с предмет, хвърлен от трибуните, след третия гол на "червените".

"Всички в щаба са добре. Това не трябва да се допуска на дерби. То трябва да е като празник", беше лаконичен специалистът.