на живо

Станимир Стоилов: Никой не може да е фаворит срещу "Левски" (ВИДЕО)

"Сините" срещу "Лудогорец" на 1/2-финалите за Купата на България

Lap.bg

Никой не може да е фаворит срещу "Левски", категоричен бе треньорът на "сините" Станимир Стоилов след изтеглянето на жребия за 1/2-финалите в турнира за Купата на България.

Тимът от "Герена" се падна с шампиона "Лудогорец". Първият мач е в Разград на 12 или 13 април, а реваншът е седмица по-късно в София. Другата полуфинална двойка е "Славия" - ЦСКА.

"И четирите отбора заслужено са на полуфинала. Всички са на високо ниво. Който и да се беше паднал, "Левски" трябва да спечели полуфинала, ако иска да печели Купата. Труден противник, сериозен отбор е "Лудогорец", но удобен момент да видим и на какво ниво сме стигнали ние като клуб, върху какво трябва да работим и къде трябва да се подсилваме. Удобен момент да си сверим часовника. Ако искаме да печелим Купата, трябва да елиминираме "Лудогорец", каза Стоилов в интервю за клубната телевизия.

"Няма значение къде е първият мач. Нямаше да е проблем и януари-февруари да бяхме играли. Двата отбора поддържаме и отопление, и терен. Харчим огромни средства, така че откъм условия нямам притеснение, когато се играе с "Лудогорец". Надявам се да играем на високо ниво и да продължим. Ако трябва да кажем на книга - "Лудогорец" е фаворит. Никой обаче не може да е фаворит срещу Левски", заяви наставникът на "сините".