на живо

Станимир Стоилов: Няма оферти за нито един наш играч (ВИДЕО)

"Левски" замина за Турция

Станимир Стоилов: Няма оферти за нито един наш играч (ВИДЕО)

"Левски" ще има нови попълнения, но само ако осъществи изходящ трансфер. Това каза треньорът Станимир Стоилов при занимаването на тима за лагер в Турция.

Към момента обаче няма оферти за нито един футболист на "сините".

"Всички са на линия, очаквам да свършим една добра работа. Нямам големи притеснения, имаме наличен брой футболисти, клубът осигури перфектни условия да се готвим, задължени сме да ги използваме и да играем по-добре от миналата година", каза Стоилов и добави, че ще има глоба за Билал Бари.

"Нямам впечатления още от Уелтън, вчера беше една разходка по терена. Медицинските изследвания от клиниката все още не са готови, но съм доволен от кондиционното състояние на играчите, на базата на нашите тестове, които направихме. Изненадан съм само от Бари, но ще го глобим и ще го върнем, където трябва", добави наставникът.

В следващия месец "Левски" ще тренира в Турция, като междувременно продължават разговорите с играчите за намаляване на заплатите. Част от преговарящите футболисти подписаха споразуменията си само преди няколко месеца със същото ръководство на "сините".

В Турция "Левски" ще играе шест контроли, като първите четири съперника са ясни, но за две от датите се търсят отбори.

Столичният тим се прибира на 7 февруари.