на живо

Станимир Стоилов: Равностоен мач, по-опитният победи (ВИДЕО)

"Само с желание и воля не става", заяви треньорът на "Левски"

Станимир Стоилов: Равностоен мач, по-опитният победи (ВИДЕО)

Треньорът на "Левски" Станимир Стоилов, заяви, че дербито с ЦСКА, загубено от "сините" с 1:2 е било равностойно и решено от опита на играчите на "червените". Според него тимът му е показал желание и воля, но само те не са достатъчни и предстои още много работа.

Снимка: Lap.bg

"Смятам, че мачът беше равностоен. Естествено, по-опитният отбор победи. Допуснахме две елементарни индивидуални грешки, които бяха наказани. Нашият отбор има все още доста път да извърви. Беше добър момент, за да видим и да преценим освен колективните ни действия и индивидуалната класа на играчите. Имаме над какво да работим общо взето. Ще ни трябват повече футболно самочувствие, повече увереност. Играхме като равен с равен, просто по-опитният победи.", коментира треньорът на "Левски".

"Те нямаха инициативата. Ние имахме териториално преимущество, но започнахме да ставаме по-неуверени в контрола на топката. Едва ли не, на моменти и краката не ни слушаха. Имахме ситуации близко до вратата, не можахме. Това нещо трябва да го организирам. Този проблем сме го усетили и трябва да го отстраняваме."

"Имаше желание, имаше и воля, но всеки път само с желание и воля не става. Отборът е постоянно разстроен, нямаме нормални подготовки, няма нормални селекции, на парче се работи. Всичко трябва да се вкара в ред, за да очакваме добри игри и резултати."

Снимка: Lap.bg