на живо

Станимир Стоилов: Вината е моя. Аз избирам кой да бие дузпите

Треньорът на "Левски" не е доволен от нулевото равенство срещу "Ботев" Враца

Станимир Стоилов: Вината е моя. Аз избирам кой да бие дузпите

Треньорът на "Левски" Станимир Стоилов пое вината за пропуснатата дузпа и нулевото равенство между неговия тим и "Ботев" Враца от 15-ия кръг на Първа футболна лига.

В края на второто полувреме Борислав Цонев изпусна от бялата точка, а преди това гостите от Враца също не отбелязаха от дузпа.

"Аз определям кой да изпълни дузпата. Вината е моя, че състезателят е изпуснал, независимо кой е той. Смятам, че грешно бе моето изпълнение, че не смених изпълнителя", заяви Стоилов след мача.

Той добави, че не е доволен от резултата. След мача "Левски" е на 8-мо място в класирането.

Снимка: Lap.bg

"Имам забележки към началото на мача, когато стартирахме доста разконцентрирано. След 30-ата минута и след второто полувреме имахме преимущество на терена и повече положения, но не успяхме да ги реализираме. За съжаление такива неща се случват във футбола. Трябва ни по-голяма увереност и шанс при завършващия удар. Трябва да се работи и да се търси по-голямо самочувствие", каза Стоилов.

Треньорът заяви, че все още не може да каже подробности за състоянието на Георги Миланов, който излезе принудително в 41-ата минута. 

Снимка: Lap.bg

"Надявам се да се подобряваме с всеки двубой. Имаме доста контузени, дано да ги възстановим. Ако продължат травмите съвсем ще окапем. Дано всеки, който влезе на тяхно място да се представи на ниво", категоричен е той.