на живо

Станислав Генчев: "Лудогорец" не е отбор, който е свикнал да не побеждава

В тима не мислят за нов треньор

Станислав Генчев: "Лудогорец" не е отбор, който е свикнал да не побеждава

"Лудогорец" излиза срещу ЛАСК Линц във втория кръг от груповата фаза на Лига Европа единствено с мисълта за победа. Това гарантира треньорът на тима Станислав Генчев при заминаването за Австрия.

Срещата може да гледате пряко по bTV Action от 19:30 ч. на 29 октомври.

"От последните 3 мача имаме 1 победа. "Лудогорец" не е отбор, който е свикнал да не побеждава често. По-скоро очакваме всеки мач победи и по този начин да се повдигне духа в отбора", заяви Генчев.

"Очаквам да победим. Чака ни труден мач срещу много силен съперник. Миналата година ЛАСК игра осминафинал срещу "Манчестър Юнайтед", а сега отстрани "Спортинг", което показва колко силен отбор е", анализира още той.

Генчев се завърна на треньорския пост, след като предшественикът му Павел Върба беше уволнен. До раздялата се стигна след загубата с 1:2 от "Антверпен" в първия кръг на Лига Европа. 

Младият специалист беше обявен като временен вариант, но в момента ръководството не обсъжда неговата смяна.

"Ако изпълнят правилно указанията на треньорския щаб, би трябвало да се получи добър мач, защото за мен, без съмнение, "Лудогорец" разполага с много добри футболисти, които на това ниво могат да играят успешно.", заяви изпълнителният директор Ангел Петричев.

Гледайте ЛАСК Линц - "Лудогорец" в четвъртък (29 октомври), пряко по bTV Action от 19:30 ч.