на живо

Станислав Генчев: Нашият отбор беше по-непредвидим и влезе с повече желание

Наставникът на "Етър" доволен след равенството с ЦСКА

Lap.bg

Треньорът на "Етър" Велико Търново Станислав Генчев сподели пред медиите, че е доволен от представянето на своите възпитаници при равенството 2:2 с ЦСКА. Той заяви, че отборът му е играл с повече желание и заслужено е спрял победната серия на "армейците".

"След равния резултат срещу лидера в Първа лига трябва да сме доволни. На два пъти изоставахме в резултата и два пъти се върнахме. Така че тази непримиримост най-много ми хареса."

"Смятам, че днес нашият отбор беше по-непредвидим и влезе с повече желание. Ние имаме и опитни футболисти, които са изпадали в такива ситуации и знаят как да излязат. Характер и борбеност, това са точните неща от днес. Ние във всеки един мач излизаме за победа. Наясно сме, че всичко е в нашите ръце и крака. Имаме опитни футболисти, сработихме се, отборът доби нужното самочувствие и ще повишаваме резултатите. Първото нещо, което е нужно, е да не пускаме такива леки голове както стана днес. Две центрирания, а два пъти оставяме техният най-добър нападател напълно сам, което е грешка. Но в атака имаме аргументи."

"Сега ни предстои пауза в първенството и смятам, че тя ще ни се отрази добре. Ще поработим върху някои детайли, а имаме играчи, които се връщат след контузии. Нямам идея каква е контузията на Веско Минев, тепърва ще се уточнява. Венцислав Василев е с контузия и започва лека полека да тренира, Ерик Почански е възстановен, но му трябва игрови ритъм. Така че ще играем с Литекс и този мач ще бъде много полезен."

Тагове: