на живо

Станислав Иванов: Големият отбор на ЦСКА в последните 20 минути лежа (ВИДЕО)

"Левски" остава отборът на сърцето ми. Дано един ден се върна"

Станислав Иванов: Големият отбор на ЦСКА в последните 20 минути лежа (ВИДЕО)

Крилото на "Левски" Станислав Иванов, за когото днешната загуба от ЦСКА с 0:1, бе последен мач със синия екип, заяви, че съперникът умишлено грозно е бавел играта в последните 20 минути.

Младежкият национал сподели също, че се надява един ден да се завърне на "Герена". От януари той ще бъде играч на американския "Чикаго Файър" - бившия тим на легендата Христо Стоичков.

"Няма как да се чувствам ОК. Излязохме за победа. Не играхме лошо. Големият отбор на ЦСКА в последните 20 минути лежа, държа топката, бави играта. Беше малко грозно така", започна Иванов.

Снимка: Lap.bg

"Левски" остава отборът на сърцето ми. Дано един ден се завърна. Без феновете "Левски" нямаше да съществува. Ще се оправи рано или късно. Въпрос на време е... Не съжалявам за нищо. Играх почти 100 мача. Дадох каквото можах. Всеки мач давах на 100 %"

"Не бих казал, че съм обиден за отношението към мен в последните месеци. Мотивиран съм да се докажа в Америка, защото "Левски" си запазва част от права и така мога да им помогна и за в бъдеще. Тук пораснах. "Левски" ме направи човек. Някой ден се надявам да се завърна отново.", коментира фланговият футболист.