на живо

Стефка Костадинова към волейнационалките: Бъдете все така непобедими!

Председателят на Българския олимпийски комитет изпрати поздравителен адрес

Lap.bg

Женският национален отбор по волейбол получи поздравителен адрес от председателя на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова след триумфа в Златната лига.

Вчера "лъвиците" спечелиха турнира за втори път от 2018 г. На финала тимът ни победи с 3:1 Хърватия в Русе.

"От все сърце ви поздравявам за поредния голям успех. Спечелването на трофея в Златната лига е ново доказателство за класа и постоянство, след като благодарение на вас България триумфира за втори път в този престижен турнир."

"Вярвам, че това е само една от поредните стъпки към трайното завръщане на женския ни волейбол в световния елит. Приемете най-искрени благодарности от цялото българско олимпийско семейство за това, че отново ни карате да бъдем горди и непрекъснато спомагате за утвърждаване на националното ни самочувствие."

"Поздравления и за доказалия се за пореден път като класен треньор Иван Петков, за целия щаб, за ръководството на БФВ и за всички, спомогнали за успеха. Видно е, че себераздаването, професионалният подход, постоянството и ефективната работа дават резултат, а големият прогрес в последните години е най-убедителното доказателство за това. Желая ви нови победи, сила и успех на предстоящото европейско първенство у нас, както и по пътя към Лигата на нациите. Бъдете здрави, все така непримирими и непобедими!", пише Костадинова.