на живо

Хиндлиян: "Левски" е институция на 106 години, ще се намерят варианти (ВИДЕО)

"Положението никак не е розово"

Председателят на Националния клуб на привържениците на "Левски" Степан Хиндлиян говори пред медиите след срещата с изпълнителния директор на клуба Павел Колев. Той увери, че феновете ще направят всичко възможно, за да помогнат финансово, но това няма да реши трайно проблемите на "сините".

"Колкото и да ми се иска, не разполагам с инструментите да успокоя голямата фенска маса. Ние можем да сме максимално активни и да защитаваме клуба си доколкото можем... Ние сме показали, че когато сме опрени до стената, можем да сътворим нещо неочаквано, да се надяваме, че това ще се случи на 15 февруари (дербито с ЦСКА)"

"Ще поденем всякакъв вид финансови инициативи, за да помогнем на клуба. Практиката показва, че пари трудно се събират. Дори първоначално да се събират от еуфория, тя постепенно спада. Положението не е никак розово. Един предишен собственик депозираше акциите в касата на клуба... Моментът е труден. Не бих казал, че има обезкуражени. "Левски" е институция на 106 години, която е минала през изключително тежки периоди. Смятам, че ще се намерят варианти, че е много трудно. Зависи от нас привържениците"

"С мен не са обсъждани варианти за смяна на собственик. Имах възможност десетки пъти да заявя, че не съм главата на Божков и не знам какви ходове ще предприеме той. Вариантите са много, но те са хипотетични", каза още Хиндлиян.

Тагове: