на живо

Стилиян и Мартин: Възрастта и килограмите не прощават (ВИДЕО)

Стилиян и Мартин: Възрастта и килограмите не прощават (ВИДЕО)

Посланиците на Евро 2015 в България Стилиян Петров и Мартин Петров окуражиха юношеските ни национали след загубата им от Хърватия с 0:2 в мача на откриването, игран пред повече от 10 хил. зрители в Стара Загора. Легендите споделиха, че са изпитали уникални чувства, имайки честта да дадат началото на толкова престижен шампионат пред родна публика.

Според тях страната ни трябва да извлече ползата от организацията и домакинството на този голям форум, без да се правят трагедии от представянето на отбора ни. Те все пак вдъхнаха увереност на младите футболисти, пожелавайки им късмет и победа в следващите мачове.

"Нека се радват на играта, да изпитват удоволствие, тъй като времето лети доста бързо и когато се обърнеш зад гърба си виждаш, че вече си натрупал необходимата възрастова граница, както и доста килограми."

Стилиян и Мартин изразиха оптимизма си, че с развитието на младите футболисти, нивото на играта у нас ще се повиши и България ще се доближи до страните с по-добри детско-юношески школи.

Цялото им любопитно изказване след вчерашния двубой вижте в прикаченото видео.