на живо

Стилиян Петров отхвърлил оферта от Индия. Обмисля други две (ВИДЕО)

"Няма стари и млади, а можещи и неможещи", заяви бившият капитан на националния отбор по време на мача на Стоичков

Lap.bg

Стилиян Петров може съвсем скоро да се завърне в професионалния футбол. Бившият капитан на националния отбор, който преди години се пребори с левкимията, все още обмисля две оферти.

Той, Димитър Бербатов и Мартин Петров, бяха сред най-активните на терена по време на шоуто, организирано от Христо Стоичков в Стара Загора и с участието на легендарния дрийм тийм на "Барселона" от началото на 90-те години на ХХ век. 

Петров обаче разкри, че едва ли ще го видим отново в тандем с Бербо и в официални срещи, тъй като е отхвърлил оферта от Индия, където нападателят ще играе през следващата кампания.

“Имам три оферти. Едната е от Индия, но я отказах. Прецених, че предвид преживяното от мен, не е добре да я приема. Все още не съм взел решение за останалите две, обмислям ги”, заяви той.

Минути след като излезе от игра пък Петров беше категоричен: "Получи се един много хубав мач. Не сме малко по-младички, но след някоя и друга година и ние ще бъдем такива, но няма разлика в годините, а има можещи и неможещи", пошегува се той.