на живо

Стилиян Петров: Чувствам се жив отново!

Бившият капитан на нац. отбор с откровено интервю пред BBC

Getty Images/Guliver Photos

Бившият капитан на нац. отбор по футбол на България и Селтик Стилиян Петров сподели в интервю за BBC, че се чувства жив отново. Той говори пред неговия приятел и бивш съотборник Джон Хартсън за борбата с левкемията, мечтите и новото начало.

„Разбирайки за диагнозата, бях много объркан. Питах се защо ми се случва? С какво съм сгрешил? Страхувах се. Ако тогава някой ми бе казал през какво трябва да премина в следващите три години, нямаше да повярвам, че мога да го направя. Подкрепата на феновете на Астън Вила бе невероятна. Ето защо винаги ще обичам този клуб ”- каза бившият капитан на нац. отбор по футбол.

Стилиян Петров мечтае да бъде част от бъдещето на своите деца и да се радва на техните семейства.

”Аз съм баща, съпруг и искам да видя как децата ми ще се оженят и ще имат свои деца. Това е мечтата ми и искам да се боря за нея. Сега не съм в перфектно състояние, но се чувствам жив отново. Продължавам да играя футбол и все още се справям добре. Не знам какви са плановете ми за бъдещето. Радвам се на моето семейство и ми се иска фондацията, която основахме с моята съпруга, да успее да помогне на други хора с ракови заболявания”- сподели Стилиян Петров.