на живо

Стоев: Няма място за подценяване, защото не сме взели преднина (ВИДЕО)

"Лудогорец" приема "Валур" в Разград след 1:1 в първия мач

ludogorets.com

Треньорът на "Лудогорец" Стойчо Стоев заяви, че отборът му знае как да се справи с "Валур". Утре "орлите" приемат исландския шампион в мач-реванш от втория предварителен кръг в Лига Европа. Първата среща преди седмица завърши 1:1.

Стоев добави, че не се притеснява от подценяване, защото резултатът не предполага такова отпускане.

"Имаме варианти да се справим с този противник. Надявам се играчите от началните моменти да си повярват и да не дават възможности на "Валур". Също така нашите футболисти трябва да използват силните си качества и индивидуално, и като отбор. Трябва да използваме фланговете, имаме скорост на фланговете. И в централната зона имаме сила, но когато един отбор се прибере в собствената си половина, тогава в един момент полето се минимизира и става трудно. Но имаме сила в центъра, имаме и на фланговете", заяви Стойчо Стоев на официалната пресконференция преди двубоя в Разград.

"Няма как да има подценяване, все пак в първия мач се получи един равен резултат. Не сме взели преднина, за да сме спокойни. Исландците са такъв типаж, играят такъв футбол, че винаги могат да те затруднят. Ние го знаем и ще бъдем много внимателни в това отношение".

В отбора няма здравословни проблеми: "Всички, които имам са здрави и това ни дава възможност да имаме повече избор. Всеки треньор има дилема преди даден мач как да започне. Това е нормален треньорски процес. Надявам се, че с екипа ще изберем най-добрия състав", каза още треньорът.