на живо

Стоичков: Чакам да видя как Роналдо пада в капана на Антов

Камата поздрави защитника за трансфера в "Болоня"

Lap.bg

Носителят на Златната топка за 1994 г. Христо Стоичков поздрави Валентин Антов за трансфера му в италианския футболен "Болоня". Българският защитник напуска ЦСКА и ще заиграе в тима от Серия "А" под наем до края на сезона, като в договора си има опция за закупуване.

Стоичков използва социалните мрежи, за да поздрави младия играч за сделката и да му пожелае успех по своя типичен начин. Камата е уверен в успеха на Антов и в това, че той ще бъде заплаха за големите звезди във Италия - Кристиано Роналдо от "Ювентус", Ромелу Лукаку от "Интер" и Златан Ибрахимович от "Милан".

"Успех, Вальо! Хвърляш се в чудно и адски трудно приключение! Вярвам, че ще успееш! И чакам да видя как Роналдо, Ибрахимович и Лукаку ще попаднат в капаните ти!", написа Стоичков във "Фейсбук".

Антов върви по стъпките на Стоичков, който игра в италианската Серия "А" с екипа на "Парма" в периода 1995-1996 г. Той взе участие в 23 мача и вкара 5 гола.

Младият защитник, който носеше и капитанската лента на ЦСКА, може да се превърне в 8-ия роден футболист, който играе в италианския елит.