на живо

Стоичков залага на приятели за финала в Шампионската лига

Проследете "Манчестър Сити" - "Челси" пряко по bTV Action, на VOYO.BG и по bTV Radio от 21:00 ч. днес

Ладислав Цветков

Приятелите са, за да се подкрепят! И Христо Стоичков е перфектен пример! Часове преди финала на Шампионската лига между "Манчестър Сити" и "Челси" Камата даде своята прогноза. 

Мача може да проследите пряко днес (29 май) по bTV Action, на VOYO.BG и по bTV Radio от 21:00 ч.!

Носителят на Златната топка за 1994 г. ще стиска палци за "Манчестър Сити". А причината е... мениджърът Хосеп Гуардиола и спортният директор на "гражданите" Чики Бегиристайн!

„Големият мач! Двама отбора, които се познават безкрайно добре! Сити е обигран, Челси е млад! Аз залагам на моите приятели Пеп и Чики!", написа Камата в социалните мрежи.

Снимка: Instagram

Тримата - Камата, Гуардиола и Бегиристайн, бяха съотборници в "Барселона", като 4 пъти помогнаха на каталунците да станат шампиони на Испания (1991, 1992, 1993, 1994 г.), а през 1992 г. като футболисти прегърнаха красивия трофея от Шампионската лига (тогава Купа на европейските шампиони).

Стоичков и двамата важни мъже в "Сити" винаги са демонстрирали огромно уважение един към друг, за това не е изненада, че българската футболна легенда се надява "гражданите" да спечелят за първи път в своята история Шампионската лига!

Проследете "Манчестър Сити" - "Челси" пряко по bTV Action, на VOYO.BG и по bTV Radio от 21:00 ч. днес (29 май)!