на живо

Стоилов: Трябва да внимаваме да не се изненадаме сами (ВИДЕО)

"Левски" приема "Септември" Симитли в мач от 1/8-финалите за Купата на България

Lap.bg

Треньорът на "Левски" Станимир Стоилов заяви, че отборът му не е в позиция да подценява нито един съперник.

Във вторник "сините" се изправят срещу "Септември" Симитли в мач от 1/8-финалите за Купата на България.

Специалистът е категоричен, че няма да дава почивка на нито един играч, тъй като не може да се твърди, че някой е уморен. Освен това Стоилов разкри, че в турнира на вратата ще пази 16-годишният Пламен Андреев.

Снимка: Lap.bg

"Надявам се всички други играчи да са здрави. Ради Цонев е наказан. Миланов има дребни проблеми, както и Боби Цонев, но надявам се утре всички играчи да могат да вземат участие в мача. Аз не виждам от какво да сме изморени, че да даваме почивка. Играем по един мач на седмица. Не съм привърженик на това, след като си нямал междинен кръг да говорим за умора. Ротации се правят когато си играл поне две седмици мачове сряда - събота", коментира Стоилов на пресконференцията преди мача.

"Ще има млади футболисти. Засега единствената сигурна промяна е на вратарския пост. Младият Пламен ще пази за Купата. Дори да стигнем до финал, той ще бъде вратар. Всички млади играчи трябва да се борят за мястото си. Ние имаме прекалено много наши си игрови проблеми. Имаме неща, които трябва да изчистваме".

"Нямаме възможност да подценяваме никой. Искаме да печелим Купата. Единственият пост, на който ще направим сигурна промяна е на вратарския пост. Трябва да развиваме Пламен, той е показал, че има качества. Не сме в позиция да подценяваме нито един отбор. "Септември" Симитли са симпатичен отбор."

"По-голямата опасност е ние да не се изненадаме сами. Всичко ще зависи от това как ще се представи нашият отбор. Ако ние играем добре, трябва да сме с една класа над тях. Опасността е ние да не се изненадаме сами."

Снимка: Lap.bg

"Нормално е да искам повече от това, което показахме срещу "Марек". На нашия стадион утре ще присъстват нашите привърженици, които вече два мача ги нямаше. Не можем да си позволим несериозно отношение. Хората са зажаднели да виждат добър "Левски". Най-малко "Левски", който се бори."

"За нас всеки мач за Купата трябва да е финал. Не можем да имаме друго отношение. Когато носиш екипа на "Левски", ти си задължен да играеш на добро ниво", завърши Стоилов.