на живо

Стойчо Младенов: Имах само два разговора с Дани Ганчев и Гриша Ганчев

Треньорът на ЦСКА отговори на своя предшественик Любослав Пенев

Стойчо Младенов: Имах само два разговора с Дани Ганчев и Гриша Ганчев

Новият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов отговори на своя предшественик начело на тима - Любослав Пенев. Преди дни специалистът заяви, че Младенов отдавна е знаел за смяната, но въпреки това не му е съобщил. Пенев нарече тази постъпка "Гадна и долна".

Преди заминаването на "червените" за Хърватия, където утре ще се изправят срещу "Осиек" в реванш от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите, Младенов заяви, че не е имал такава информация.

"Нямам намерение да коментирам каквото и да било. Всеки има право да говори каквото си иска. Ще дам яснота около назначаването ми, за да няма интриги, простотии и глупости. Последните 2 години в Казахстан не съм говорил с Дани Ганчев или Гриша Ганчев, освен съобщения за Коледа, Нова година. След завръщането ми съм имал два разговора. Първият бе когато Ганчев се оттегли. Обадих му се, за да опитам да направя всичко възможно той да остане. Вторият ми разговор с тях бе след мача с ЦСКА 1948. Всичко друго са лъжа и интриги", каза той.

Снимка: Lap.bg

В първия мач срещу "Осиек" ЦСКА натрупа преднина от 4:2. 

"Най-важното е да преминем в следващия кръг. Направихме сериозна крачка. Целта пред ЦСКА е победа във всеки мач. В ЦСКА спокойствие няма, но футболистите са уверени, подобриха своето самочувствие, стоят добре на терена, участват активно и в двете фази. С времето е естествено да се подобряваме. Все още имаме контузени, но вече започват да тренират и ще можем да разчитаме на тях", заяви Младенов.

Треньорът заяви, че ще продължава да говори с агитките на "червените", а целта му е те да се обединят за доброто на тима.

Снимка: БГНЕС

"Тогава можем да говорим за юмрук. ЦСКА ще се върне на върха само при единомислие на феновете. Трябва да се прояви малко търпение. Не искам да имам проблеми с никого. Който иска да помага - да го прави. Който не иска да стои настрани и да не пречи", заяви той.