на живо

Стойчо Младенов: Губим фенска маса заради мачове като този (ВИДЕО)

"Накрая като удавници за сламка трябва да се хванем за Купата..."

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов не скри разочарованието си от нулевото равенство с "Царско село" на "Армията". След грешната стъпка - трета за "червените" от подновяването на шампионата, той изрази притеснението си, че тимът губи фенска маса заради такива резултати.

"Ние сме ЦСКА. Трябват ни личности, които да се борят. През зимата нямахме пари, отидоха на друго място. Предишните харчеха. Летният трансферен прозорец не ме притеснява. Чакам го с нетърпение. ЦСКА не може да продължава да страда. Ще намерим начин да се организираме, да играем на върха на възможностите си във всеки мач.", започна Младенов.

Снимка: Lap.bg

"Много ме притеснява, че феновете ги няма. Губим фенска маса. Заради мачове като този, заради това, че толкова години нямаме спечелена титла и се радваме на една купичка. Като удавници за сламка трябва да се хванем за Купата. Губим фенска маса. Трябват ни хора, гладни за успехи, бойци. Не искам да споделям неща с вас. Знам какво ми казват феновете."

"Днес имахме противодействие. Липсваше креативността. Всички го видяхте. От първия си ден говоря. Ще го подобрим лятото. Имаме един Кери, а когато не е в добро състояние – страдаме. Варела? Той откакто е тук, все го няма."

"Нали видяхте колко игрово време имаше. Всички лежаха, бавеха, изнервяха ни, а съдията им помагаше. Това, което ни трябва, за да сме шампиони, ни липсва.", заяви специалистът.

Снимка: Lap.bg