на живо

Стойчо Младенов: Треньорът на "Зоря" има един и същи подход. Наясно съм с методите му

ЦСКА се изправя срещу украинския тим в третия кръг на груповата фаза на Лигата на конференциите

Стойчо Младенов: Треньорът на "Зоря" има един и същи подход. Наясно съм с методите му

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че е добре запознат с методите на наставника на "Зоря" Луганск Виктор Скрипник и ще използва това в предстоящия утре (21 октомври) мач от третия кръг на груповата фаза на Лига Европа. 

"Треньор, който през всички тези години упражнява една и съща схема и подход на игра. Напълно наясно съм с неговия футбол, който изповядва. Трудно можем да се изненадаме. Разбира се, че всеки се стреми да изненада противника. При него схемата на игра е една и съща във всички мачове през годините", заяви специалистът на традиционната пресконференция преди мача.

Снимка: Lap.bg

Младенов ще може да разчита на всички свои футболисти, като единствено Бисмарк Чарлс, който е трайно контузен, тренира по индивидуална програма. 

"Нямаме проблеми с 99% от състезатели. Единствено Бисмарк Чарлс продължава възстановяването си. Изпълнява вече програма. Подобряваме физическото му състояние и се надявам следващия месец да е на линия", заяви Младенов. 

Снимка: Lap.bg

"Знаете ЦСКА във всички мачове излиза за победа. Този мач не трябва да е изключение. На мен ми се иска да покажем по-голяма ефективност и в двете фази на игра, както в защита, така и в атака, за да се поздравим с победата. Елементарни неща са, но трудно постижими. Имам пълното доверие на всички състезатели. На когото и да заложа знам, че ще защити себе си, отбора и моя избор. Убеден съм", каза още той.

ЦСКА ще може да се радва и на подкрепата на феновете. Те ще бъдат допускани на трибуните със "зелен сертификат", както гласят мерките, които влизат в сила от утре. За целта "червените" отвориха няколко пункта за тестове, които да са на разположение на привържениците.

Снимка: Lap.bg

"Най-щастлив съм аз от това решение да бъдат допуснати ваксинирани фенове на стадиона. Нашите фенове знаят какво трябва да направят и очаквам с нетърпение да напълнят стадиона. Когато те са на лице, ние се открояваме винаги", категоричен е Младенов. 

"Червените" имат една точка в актива си след като в миналия кръг завършиха 0:0 с "Бодьо Глимт", а на старта на кампанията загубиха от "Рома" в Италия.