на живо

Стойчо Младенов: Трябва да свикнем с напрежението от битката за титлата (ВИДЕО)

"Имаме добра основа, искам да надграждаме", заяви треньорът на ЦСКА

Стойчо Младенов: Трябва да свикнем с напрежението от битката за титлата (ВИДЕО)

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов не скри разочарованието си от равенството 2:2 с "Арда" в отложен мач от втория кръг на Първа лига. Грешната стъпка остави "червените" на 5 точки от лидера "Лудогорец", с който се сблъскват в понеделник на ст. "Българска армия".

Младенов заяви, че играчите му трябва да свикнат с напрежението от битката за титлата.

"Всеки различно го вижда, но това, което бяхме запланували, и върху което работихме, не се получи. Много брак, много нервност, много напрежение. Това се отрази изключително много на играта. Колкото повече говорим за титла, колкото повече трябва да победим на всяка цена, мисля, че оказва влияние върху психиката на, да не кажа, всички състезатели. Бъдете сигурни, че ще продължаваме да говорим за титла, защото всички я искаме. Трябва да свикват с напрежението!"

"Никой не може да ме убеди, че някой бил страхотен, пък аз не съм го слагал. Много добре знам за какво става въпрос и какво ни трябва. Имаме една добра основа, аз от първия ден го говоря - основа от качеството и трябва да надграждаме. Не става с магическа пръчка. Нужно е време и работа, работа, работа.", допълни треньорът на ЦСКА.