на живо

Стойчо Стоев: Чакаме още двама нови, но сме зависими от финансите

Стойчо Стоев: Чакаме още двама нови, но сме зависими от финансите

Днес отборът на Левски замина за Пловдив, където ще гостува на местния Ботев в мач от първия кръг на започващото днес футболно първенство. Преди последната тренировка на „Левски” в София, треньорът Стойчо Стоев говори пред медиите, като изрази загриженост за избор на нападател.

„Утре ще видите кой ще е нападател. И мен ме затруднява избора. Курдов го чакаме другата седмица. И на новия състезател картата все още не е пристигнала. От двама нападатели нямаме нито един.”

„Гледали сме новия нападател подробно. Има нелоши качества. Надявам се да развие потенциала си. Ще му дам време за адаптация, все пак е чужденец. Дано в един момент се превърне в състезател, който помага на отбора.”, похвали Стоев новото попълнение на Левски - Умар Диаби.

„Ясно е, че изпитваме трудности. Закъсняхме със селекцията. Градим отбор, говорим за някакво стратегическо бъдеще, но това не значи, че няма всеки мач, а и утрешния, да се опитаме да излизаме победители.”, изрази оптимизъм Стоев и добави: „Всяко едно стартиране с победа е добро за самочувствието на футболистите.”

Какво още каза наставникът на Левски за мача утре, селекцията и редуцирания бюджет, вижте във видеото.

Ето и цялата група на "сините" за мача утре:

Боян Йоргачевич, Александър Любенов, Аймен Белаид, Мики Орачев, Деян Иванов, Максимилиан Карнер, Александър Александров, Роман Прохазка, Джереми Де Ноойер, Георги Костадинов, Денис Махмудов, Мигел Бедоя, Борислав Цонев, Радослав Цонев, Владислав Мисяк, Георги Янев, Илия Димитров, Божидар Краев