на живо

Стойчо Стоев: Чудя се как футболистите позволиха това своеволие (ВИДЕО)

"Предстои много работа в защита", каза треньорът на "Лудогорец"

Стойчо Стоев: Чудя се как футболистите позволиха това своеволие (ВИДЕО)

Треньорът на "Лудогорец" Стойчо Стоев определи изпуснатата от Якуб Швиерчок дузпа за преломния момент в реванша срещу "Ференцварош". Българският тим записа загуба с 2:3 срещу унгарския "Ференцварош" в Разград и отпадна от квалификациите за Шампионската лига.

Полякът пък сам реши, че ще изпълни наказателния удар.

"Моци трябваше да бие дузпата. За това са разборите, за да се знае кой какво прави. Всеки си има някакви задължения и трябва да си ги спазва. Със сигурност ще има санкции в тази насока. За първи път се случва това. Твърде рано е да говоря за това. Швиерчок ще си понесе санкциите. Това е своеволие. Чудя се как футболистите позволиха да се случи. Аз съм на 80 м от ситуацията, викам, не викам, я ме чуят, я не. Самите футболисти не трябваше да го допуснат. Това е сериозен мач и всеки си има задължения", каза треньорът Стоев.

Той обяви, че мисли за бъдещето на отбора си. Фокусът след отпадането е върху мачовете от квалификациите за Лига Европа срещу исландския "Валур" и тези от първенството.

"Ясно е, че ни предстои много работа в дефанзивен план, докато успеем да изчистим грешките. В офанзивен план с течение на времето ще стоим и по-добре. Имаме нужните футболисти, които ще покажат тази креативност и острота, които ще ни донесат успех", оптимист е Стоев.