на живо

Стойчо Стоев: Любо Пенев е прав, мачовете са шампионски

Първенството е по-важно, но ще играем и за купата, обяви треньорът на „Лудогорец”

Споделям мнението на Любослав Пенев – мачовете срещу ЦСКА са шампионски, обяви треньорът на „Лудогорец” Стойчо Стоев. „”Червените” гостуват два пъти в Разград тази седмица – за Купата на България и за първенството.

„Все пак до края на сезона остават и други двубои, а виждате, че всички отбори се представят добре”, уточни Стоев. Той допълни, че според него ЦСКА се намира в по-силна форма от „Левски”. „Това обаче не означава, че тимът е по-добрият от двата”.

„Винаги има вариант физическите сблъсъци да доминират. Когато се срещнат два сериозни отбора, понякога футболът отива в периферията. Провокации винаги има. Сблъскват се 11 срещу 11 характера. Нормално е да има по-сериозни стълкновения. Няма как да го избегнеш. Но при нас водещ ще е футболът”, обяви Стоев.

„По никакъв начин няма да подценим мача за купата. Първенството е по-важно, но и този трофей има някаква стойност. Възможно е да направя ротации, защото времето за възстановяване не е толкова голямо. Имаме и състезатели, които са с контузии”.

Тагове: