на живо

Стойчо Стоев: В събота трябва да изглеждаме различно

Хубавото е, че това не е мач за първенството, заяви треньорът на "Лудогорец"

Lap.bg

Треньорът на "Лудогорец" Стойчо Стоев заяви, че отборът му трябва бързо да си извади поуки след загубата от ЦСКА с 0:1 в четвъртфиналите за Купата на България. Наставникът на шампионите очаква те да покажат друго лице в събота, когато двата тима отново се сблъскат, този път в Първа лига.

"Твърде рано е да говоря за причините. Трябва да изгледам още веднъж мача. Не играхме този футбол, който можем. Твърде бързо губехме топката, а това е нашата сила - да контролираме събитията. Създадохме много условия за контраатаки. Прибързвахме с решенията си. Играхме и с доста дълги топки, което не е присъщо за нас. Хубавото е, че това не е мач за първенство", започна Стоев.

"Футболистите са свикнали да играят под напрежение. Все още не мога да си обясня, ще ми трябва време, за да анализирам. Трябва да коригираме нещата, за да изглеждаме различно в събота. Ще направя всичко възможно това да се случи"

"Определено отборът на ЦСКА стоеше по-агресивно на терена. Стремяха се по-бързо да си връщат контрола над топката. А на нас такава агресия ни липсваше. Днес не му беше ден на Марселиньо. Всеки умен човек си взима поуки. Не сме от другата категория. Ще се стремим да коригираме някакви неща, дано се получи", завърши треньорът на "орлите".

Тагове:

@