на живо

Стойчо Стоилов: Това е умишлено! Провокират ни преди търга! (ВИДЕО)

Главният мениджър заподозря "трети лица" в решението на УЕФА

Стойчо Стоилов: Това е умишлено! Провокират ни преди търга! (ВИДЕО)

Главният мениджър на ЦСКА - Стойчо Стоилов изрази съмнения в истинността на получения днес документ, който спира "червените" от участие в европейските клубни турнири за следващите 2 сезона.

По-рано днес Европейската футболна централа изпрати съобщение, с което оповестява решението си. 

"Много съм изненадан. Ще видим обаче как стоят нещата. Футболният съюз водеше комуникацията с УЕФА. Не съм юрист, но виждам, че за едни хора може, за други не. Малко съм изненадан, че точно днес са се събрали да решат нашия проблем", заяви Стоилов.

Стоилов заподозря, че става дума за организирана провокация от страна на клуба ден преди търга за емблемата на автентичното дружество ЦСКА. 

"Знаете, че утре е важен ден за нашия клуб. Мисля, че това е направено умишлено. Може да е дошло и по-рано, не знам. Разбира се, че това е атака от трети лица. То е прозрачно! Те могат да влияят на УЕФА чрез доноси и през футболния съюз", изказа мнение той.

Наддаването ще се проведе в Кърджали, където е офиса на синдик Дора Милева. Първата процедура се провали, след като феновете на "червените" попречиха на един от желаещите да внесе своята оферта.