на живо

Стотици фенове видяха Купата на Шампионската лига (ВИДЕО)

До утре тя остава в София, после пътува за Бургас и Варна

Купата на Шампионската лига беше изложена в спецалния автобус в центъра на столицата. Стотици запалянковци очакваха в студеното време краткия миг за снимка с трофея и лична среща с посланика на трофея тази година Луис Гарсия.

Феновете могат да видят и други уникални аксесоари на световни футболни звезди. Изложена е фланелката на Лео Меси от последния финал в Шампионската лига срещу Ювентус. Тук са ръкавиците на Икер Касияс, фланелката на Дейвид Бекъм и други любопитни артикули.

Бившият играч на Ливърпул и Барселона раздаваше в продължение на часове автографи на всички желаещи. Той сподели, че получава много съобщения от българи в социалните мрежи и е любопитен за престоя си в България. Луис Гарсия и купата остават в София и утре, а следващата седмица автобуса потегля за Бургас и Варна. На 14 и 15 декември трофея ще бъде в Бургас, а на 17 и 18 декември ще пристигне във Варна.

Луис Гарсия вече активно туитва от България в профила си @LuchoGarcia14, както и в официалната си фейсбук страница www.facebook.com/luisgarciaofficialpage/

Какво още сподели Луис Гарсия за последните мачове в Шампионската лига, ще разберете в спортната емисия на bTV от 19.45 ч.