на живо

Студентката на Болт проговори

Жаде Дуарте, която показа снимки от прекарана нощ със Светкавицата, изпада в подробности за срещата им

Преди няколко дни се появиха снимки на Юсейн Болт с 20-годишната Жаде Дуарте. Двамата се забавлявали в Бразилия след края на участието на спринтьора на олимпийските игри.

Дуарде се похвалила пред приятелите си за преживяванията с ямайския спринтьор, от където кадрите се озовават в местните таблоиди. 

Първоначално студентката отказа коментар, но изглежда е променила решението си.

Пред онлайн издание Дуарде разкри, че Болт я е убедил да го придружи до олимпийското село. Тъй като бразилката не говорела английски двамата контактували чрез мобилно приложение за превеждане. 

Двамата се отдали на любов в стаята на спринтьора, слушайки хитовете на поп иконата Риана.

Според 20-годишната бразилка Болт е направил първата крачка. Тя била с приятели, когато той се появил и безцеремонно повдигнал тениската си, показвайки идеалните си коремни мускули: „Той стоеше пред нас и изведнъж ни показа страхотните си мускули. Никога не бях виждала такова нещо. Трябваше да ги докосна”, разказва Дуарте.

Олимпийският шампион изпратил бодигарда си да я покани за компания. В началото Жаде отказала, но се присъединила към него за края на вечерта.

Снимка: Getty Images
„Докато чакахме за такси, той ми се усмихна и направи известната си поза на победител. Така разбрах кой е той всъщност и реших да не му се дърпам повече”.

„Въпреки че има тяло на шампион той е просто обикновен мъж”, добавя бразилката.

При раздялата им Болт дава на Жаде 100-доларова банкнота, за да си вземе такси. Обещава й нова среща по време на параолимпийските игри.