на живо

Супер мач за супер трофей: "Челси" или "Виляреал" ще триумфира в първия важен сблъсък за сезона?

Гледайте мача за Суперкупата на Европа пряко по bTV Action от 21:30 ч. днес (11 август)

Само няколко стъпки останаха до мачовете от груповата фаза на европейските клубни турнири по футбол. Но преди отново да се впуснем в пресмятане на точки и голове, трябва да решим един спор. Кой е супершампионът на Европа? 

Един срещу друг за тази титла ще си съперничат победителят в Шампионската лига през сезон 2020/2021 - "Челси" и първенецът в Лига Европа за миналия сезон - "Виляреал". Мача може да гледате днес (11 август) от 21:30 ч., пряко по bTV Action!

Срещата ще се играе в Белфаст, на стадион "Уиндзор Парк". 

Снимка: Reuters

Суперкупата на Европа винаги е блазнела грандовете. Трофеят се възприема като поличба за един успешен сезон. За това със сигурност и "Челси" и "Виляреал" няма да подценя мача.

Снимка: Reuters

"Сините" от Лондон имат само 1 успех в тези мачове - от 1998 г., когато победиха минимално "Реал" Мадрид. Що се касае до "Виляреал", отборът за първи път се впуска в битката за трофея, но пък разчита на традицията испанките грандове да са силни в тези мачове. Все пак именно отборите от Примера дивисион имат най-много Суперкупи - 15. 

Снимка: Reuters

Един срещу друг се изправят доказани специалисти. Томас Тухел прероди "Челси" и го направи стабилен тим, от когото всички да се страхуват. 

Снимка: Reuters

Унай Емери пък има опит в такива важни мачове. Въпреки 4-те трофея от Лига Европа, той няма нито една Суперкупа на Европа във витрината си!

Кой ще стане супершампион на Стария континент? "Челси" или "Виляреал"? Гледайте пряко по bTV Action от 21:30 ч. днес (11 август).

***

Информация за коефициенти за това и други спортни събития можете да намерите на efbet.com