на живо

Суперкупата на Европа – само по bTV Action

На 11 август bTV Media Group ще поднесе истински спектакъл на футболните фенове

Суперкупата на Европа – само по bTV Action

На 11 август (сряда) екшън каналът на bTV Media Group ще поднесе истински спектакъл на футболните фенове. Мачът за Суперкупата на Европа между "Челси" и "Виляреал" ще бъде излъчен пряко от 22:00 ч. в ефира на bTV Action, по bTV Radio и онлайн на VOYO.BG.

Студиото с водещ Валери Генов и гости бившите футболни национали Георги Йорданов и Владимир Манчев започва в 21:30 ч. Сред основните теми на разговор и анализ ще бъдат всички най-интересните събитията около двубоя и двата тима – играчи и стартови състави, както и на пътя им до престижния финал. Коментатор на срещата ще бъде Явор Кръстев.

Снимка: bTV

Двубоят за Суперкупата на Европа ще се проведе на ст. "Уиндзор Парк" в столицата на Северна Ирландия - Белфаст. Срещата между носителя на трофея от Шампионска лига – "Челси" и този от Лига Европа – "Виляреал" е първа и за двата отбора. За англичаните това ще е деветият испански съперник, срещу който се изправят в евротурнирите. До този момент "Виляреал" е излизал седем пъти срещу тимове от Острова.

"Челси" е участвал в 4 двубоя за Суперкупата на Европа, в които е записал само една победа през 1998 г. За "Виляреал" това е първо участие в сблъсък за трофея. Испанците са 38-ият отбор, който ще вземе участие в него и първите дебютанти от 2010 г. насам.

Ще успее ли "Виляреал" да донесе 16-а победа за испански отбор в Суперкупата на Европа или "Челси" ще прекъсне поредицата от загуби на английски тимове срещу чуждестранни съперници - ще стане ясно на 11 август (сряда) по bTV Action, bTV Radio и VOYO.BG.