на живо

Свършиха "Премиум" билетите за финала на "София Оупън"

Местата в непосредствена близост до корта вече са разпродадени

Билетите от категория "Премиум" за финалa на турнира по тенис "София Оупън" 2017 вече са разпродадени, съобщиха организаторите.

Местата в непосредствена близост до корта са изчерпани, но феновете все още могат да се сдобият с по-предни позиции за мача за титлата на 12 февруари, купувайки си седмичен билет. Бройките обаче са ограничени.

Състезанието в "Арена Армеец" ще се проведе от 5 до 12 февруари догодина. Във второто издание на надпреварата ще участва най-добрият ни тенисист Григор Димитров.

"Радвам се на ентусиазма на тенис феновете в София към турнира. Много сме щастливи, че Доминик Тийм се класира за финалите на ATP World Tour в Лондон, a Григор Димитров завършва годината сред 20-те най-добри играчи в света", каза директорът на състезанието Пол Макнами.

Освен Тийм и Димитров, участието си в надпреварата вече са потвърдили шампионът от 2016 година Роберто Баутиста Агут (Испания) и финалистът Виктор Троицки (Сърбия).

Цените на билетите започват от 10 лева. Деца и пенсионери ползват 50% отстъпка в първите пет дни на турнира, 25% за останалите три, както и за седмичните билети.