на живо

Сватбената приказка на Ана и Бастиан (ГАЛЕРИЯ И ВИДЕО)

Двамата сключиха църковен брак на красива церемония във Венеция

Сръбската тенисистка Ана Иванович и германският футболист Бастиан Швайнщайгер се врекоха и пред Бога. След като преди дни сключиха граждански брак във Венеция, те отново избраха града на любовта за домакин на втората церемония.

Капитанът на Бундестима, който направи един от най-ужасните си пропуски в кариерата си по време на изпълнението на дузпи след мача от европейското първенство срещу Италия, а по-късно заради игра с ръка изработи дузпа за Франция, след което тимът му отпадна от спора за трофея, доказа, че в личния си живот умее да бележи и направи своя съпруга една от най-желаните жени в спорта.

Бившата номер 1 в световния тенис Иванович, пристигна в катедралата с баща си. Тя впечатли гостите в красивата венецианска църква с пищна рокля, която подчертаваше всички предимства на фигурата ѝ и беше пълна противоположност на семплия тоалет, който тенисистката беше избрала за първата церемония.

Младоженецът пък беше избрал класически черен костюм с бяла роза на ревера, която кореспондираше с букета на булката.

 

Mr & Mrs

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

На церемонията присъстваха около 300 от близките приятели на двамата спортисти. Между тях бяха съотборникът на Швайнщайгер в националния отбор на Германия - Лукас Подолски, както и топ тенисистката и актуална шампионка на Откритото първенство на Австралия - Анджелик Кербер.

Снимка: Bild

Част от гостите споделиха снимки от събитието в социалните мрежи. Камерите на папараците също бяха заели местата си, като немският "Билд" направи съпричастни своите читатели към части от церемонията.

Снимка: Bild

След като се венчаха, подобно на Джордж Клуни и съпругата му Амал, които също избраха Венеция за своята сватба, двамата младоженци се качиха на впечатляваща моторна лодка, произведена от корабостроителницата "Арсенал ди Венеция".

Празненствата продължиха до ранни зори на неизвестно за медиите място.