на живо

Тайсън Фюри: Братовчеде, гордея се с теб!

Ще се върнеш по-силен и по-опитен, убеден е бившият шампион

Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Тайсън Фюри подкрепи своя братовчед Хюи след поражението му от Кубрат Пулев. Българинът надви британеца по точки в "Арена Армеец" в събота и получи статут на официален претендент за титлата на Антъни Джошуа от Международната боксова федерация.

Тайсън, който се готви за дългоочакваната битка с американеца Дионтей Уайлдър, отдели специално внимание на двубоя в София чрез акаунта си в "Туитър".

"Добра работа в двубоя с Пулев. Даде най-доброто от себе си, а да срещаш боксьори от топ ниво само на 24 години е изумително постижение. Ще се върнеш по-силен и по-опитен! Гордея се с теб, братовчеде", написа Джипси Кинг, който преди години нанесе очаквана от малцина загуба на Владимир Кличко.

За Хюи Хюри това бе второ поражение в досегашните му 23 мача на професионалния ринг. Той не скри разочарованието си след загубата.

"Това не бе моята вечер - аркада, която получих преди няколко седмици, се отвори отново и попречи на доброто ми представяне. Въпреки всичко дадох най-доброто от себе си, издържах 12 рунда и бях равностоен на съперника. Искам да благодаря на моите фенове, които пропътуваха цялото това разстояние и ме подкрепяха горещо".

Тагове: