на живо

Тайсън Фюри води Джошуа на каишка (СНИМКА)

Британецът се забавлява в социалните мрежи преди срещата на своя сънародник с Владимир Кличко

Getty Images

Тайсън Фюри може да си почива активно, след като правата му бяха спрени заради употреба на кокаин, но атрактивният боксьор не престава да напомня за себе си в социалните мрежи. Той не пропусна да "захапе" своя сънародник Антъни Джошуа дни преди британецът да се изправи срещу Владимир Кличко за поясите на IBF и на Световната боксова асоциация (WBA).

В своя Туитър Фюри, чиято собственост бяха поясите преди да даде положителна проба за забраненото вещество, публикува колаж на себе си и кученце... с главата на младия Джошуа. 

"Изведох малката си кучка на разходка. Тя го обожава", пише известният като Джипси Кинг боксьор.

През 2015 г. Фюри победи Кличко и стана носител на шампионските колани във версиите IBF, WBA и WBO. Той обаче на два пъти отложи защитата им, а в края на 2016 г. беше уличен в употреба на кокаин. 

Джошуа и Кличко пък ще излязат на ринга на стадион "Уембли" в събота (29 април). Победителят от срещата трябва да предвиди в програмата си и мач за защита, като не е изключено негов противник да бъде Кубрат Пулев. За целта българинът трябва да победи Кевин Джонсън на Гала вечерта в "Арена Армеец" днес (28 април).