на живо

Талант на Левски се върна от проби в Манчестър (ВИДЕО)

Краев се присъедини към лагера на Левски в Сандански

Божидар Краев се прибра в България и веднага се отправи към Сандански, за да се присъедини към подготвителния лагер на "сините". На аерогара "София" младокът разказа за преживяното в Манчестър, където изкара едноседмични проби в шампиона Манчестър Сити.

"Много добре се чувствам. Доволен съм, че всичко мина нормално. Най-силно впечатление ми направи отношението между самите футболисти. Има колегиалност. Тренировките, в които участвах, бяха повече тактически"

"Патрик Виейра, който ме тренира, е огромен професионалист. Страхотен човек, помогна ми много. Още първия ден се запознахме, след това ме адаптира в отбора. А какво ще стане в бъдеще - аз най-малко знам от всички. Имам контракт с "Левски" и продължавам да съм футболист на "Левски", докато не се промени нещо", продължи Краев.

"Тренировките бяха все сутрин, защото в Манчестър е много мрачно. Използват времето, когато се показва слънцето, и се тренира рано.

"Пробите в гранд като Сити и преди това в Ювентус, са ми от полза. Виждам нови неща, научавам доста. Надявам се това да ми дава увереност. Най-много научих, че трябва да бъдеш огромен професионалист, за да пробиеш във футбола. Дисциплина, тренировки, режим... Базата на Сити е страхотна. Има си база за първия отбор, отделно за юношите. Клубът разполага с повече от 14 терена. Всичко е така направено, че да се мисли само и единствено за футбол", добави Краев.

 Ето какво каза Краев на аерогарата при своето пристигане.