на живо

Талант от школата на "Тотнъм" донесе победата срещу "Милан" (ВИДЕО)

Забравеният Джордж Кевин Нкоду вкара страхотен гол за 1:0

Reuters

Юношите на "Тотнъм" са добра алтернатива на титулярите за Маурисио Почетино. Това е изводът от двубоя от International Champions Cup между "шпорите" и "Милан". Джорд Кевин Нкуду реализира единственият гол в 47-мата минута.

Почетино не можеше да разчита на цели 12 души, половината от които сме свикнали да виждаме сред титулярите и са част от халфовата линия.

Дженаро Гатузо разчиташе на своите титуляри, но извън сметките остана Леонардо Бонучи, който по всичко личи ще се завърне в "Ювентус". Капитан в двубоя беше Алесио Романьоли, който си партнираше в центъра на отбраната с Матео Мусакио.

Снимка: Reuters

"Милан" много рядко създаваше проблеми на вратаря Мишел Форм. Патрик Кутроне имаше най-добрите ситуации за италианците през първото полувреме, но през второто така и не успяха символичните гости в двубоя да направят нещо интересно.

Голът на Нкуду дойде след фрапантна грешка в изнасянето на топката. Футболист на "Милан" подаде топката на младия талант, който със силен шут разстреля току що влезлия Джанлуиджи Донарума.

Това е втора победа за "Тотнъм" в ICC 2018, а "Милан" остава с 1 точка след загуба с дузпи от "Манчестър Юнайтед".

Тагове:

ICC Милан Тотнъм