на живо

Татко Калвърт-Люин - най-гордият баща

Когато синът ти отбележи в дебюта си за националния тим

В момента едва ли има по-горд баща от този на Доминик Калвърт-Люин. 23-годишният нападател на "Евертън" започна сезона с впечатляващите 9 гола в 6 мача, след което се разписа и в дебюта си с националната фланелка на Англия, отбелязвайки първото попадение при успеха с 3:0 срещу Уелс в приятелски мач.

Щастливият татко Карлда Калвърт-Люин използва социалните мрежи, за да публикува емоционални думи след паметния гол на сина си за "Трите лъва".

"Помня как не попадна в състава на Англия за "Виктория Шийлд" при под 16-годишните. Треньори и агенти не го оценяваха. Помня и как заведох вкъщи едно плачещо 6-годишно момче след първите му проби, защото бе твърде срамежлив, за да играе. Но когато го повалиш, той се изправя. Тук по принцип не ти позволяват да останеш на земята."

"Отхвърлянето често е средството, чрез което животът те насочва към правилния път. Ако си около бръснарницата, в крайна сметка ще дойде и твоят ред."

"Травис Биниън, Дейвид Унсуърт, Роналд Куман, Дънкан Фъргюсън, Карло Анчелоти. Благодаря ви, че вярвахте в него, когато други не го направиха."

"Днес сълзите са от щастие. Има и усмивка срещу всеки, който не вярваше в успеха му. Казвахте "Бамби на лед". Бамби обаче си намери кънки."

Доминик Натаниъл Калвърт-Люин - дебют и гол за Англия - награда за тежкия труд. Тази вечер е за теб. Поздравления, синко. Обичам те и съм много горд.", написа Люин-старши.