на живо

Телекомуникационна компания е новият спонсор на БФС (ГАЛЕРИЯ)

Партньорството е много важно за нас, тъй като не получаваме нито стотинка от държавата, заяви Борислав Михайлов

Българският футболен съюз представи новия си официален спонсор, в лицето на една от най-големите телекомуникационни компании в България. На официална пресконференция президентът на футболната централа Борислав Михайлов уточни, че парите от договора ще влизат в бюджета за националните отбори и най-вече за мъжкия национален отбор.

Договорът е за срок от три години, а двете страни са работили съвместно и по изграждането на националната футболна база в Бояна, където се проведе събитието.

"Днес е хубав ден за националните отбори, защото имаме нов, изключително стабилен партньор. След като компанията демонстрира доверие към нас, се надяваме това да повлече крак и да имаме още нови спонсори. Това партньорство е много важно за нас като федерация, която не получава нито стотинка от държавата", каза президентът на БФС.

Снимка: Lap.bg

"Нашата компания дълбоко вярва, че ако вложи много усилия, ще върне усмивките на хората по трибуните. Готови сме да предложим редица проекти и някои от тях ще се случат скоро. Основната ни цел е да върнем атмосферата на мачовете на националния отбор", заяви Мирослав Петров, главен директор Продажби на компанията, който преди това получи и фланелка на националния отбор.