на живо

Тер Стеген обеща да не повтаря грешката срещу "Пари Сен Жермен"

"Знаем какво е нужно да направим срещу "Ювентус", каза вратарят на "Барса"

Getty Images

Вратарят на "Барселона" - Марк-Андре тер Стеген, обеща на привържениците да направи всичко възможно, за да предотврати повторение на мача срещу "Пари Сен Жермен" от осминафиналите в Шампионската лига. Тогава каталунците допуснаха 4 гола в първата среща, а след това успяха да наваксат изоставането си пред собствена публика и да се класират за следващата фаза.

На четвъртфинал "Барса" ще се изправи срещу "Ювентус", като и двата мача ще може да гледате по bTV Action на 11 и 19 април от 21:00 ч. 

"Не мисля, че ще допуснем четири гола в първия мач с "Ювентус". Не искам пак да се случва такова нещо и мисля, че вече знаем какво е нужно да направим," разясни Тер Стеген.

"Като начало обаче, трябва да победим Малага за първенство. Трябва да побеждаваме, за да сме в най-добра кондиция преди да се срещнем с "Ювентус", остава реалист стража.

Германецът не може да се похвали с добри показатели от началото на сезона. В 36 изиграни мача за "Барса", той е допуснал 33 гола, като в Шампионската лига балансът му е 9 попадения в 7 срещи.