на живо

Тервел Пулев: Изписахте му веждите!

Братът на Кубрат с коментар за наказанието му

Facebook

Братът на Кубрат Пулев - Тервел, коментира лаконично наказанието, което Кобрата получи от Спортната комисия на щата Калифорния заради целувката по устните на репортерката Дженифър Равало, станала известна като Кралицата на голото суши.

След изслушването на двете страни по казуса от Комисията решиха да спрат правата на българския боксьор за срок от 6 месеца (до 23 септември 2019 г.), което означава, че той няма да може да участва в нито един мач на територията на САЩ до тогава. Освен това Кобрата ще трябва да плати 2500 долара глоба и да участва в 45-дневен курс за превенция на насилието над жени в медийната сфера.

"Вместо да му избодат очите, му изписаха веждите!", коментира Тервел Пулев във “Фейсбук”, където публикува и видео от заседанието на комисията.

Наказанието на Кубрат може да бъде намалено на 22 юли, когато предстои ново изслушване пред Комисията, за да се уверят нейните членове, че той е осъзнал целта на курса. 

Пред bTV Пулев заяви, че подобно стечение на обстоятелствата обърква плановете му за следващия мач, който е трябвало да бъде на 15 юли в Лас Вегас.