на живо

Тервел Пулев помогна на млада майка (СНИМКИ)

Боксьорът се погрижи за бебето на непозната жена по време на полет до България

bTV

Боксьорът Тервел Пулев отново показа, че има голямо и благородно сърце. На път за България братът на Кобрата се притече на помощ на млада майка, която пътувала сама за родината с новороденото си бебе. 

Тервел и спътникът му видяли, че освен с детето, жената трябва да се справя и с много багаж. Затова решили да я улеснят до колкото е възможно по време на полета за България. Тервел взел при себе си бебето и го държал в ръцете си през по-голямата част от пътуването. 

Той не разкрил самоличността си пред майката на детето, но по-късно тя разбирала кой всъщност е той. Издирила го и му благодарила за оказаната помощ и чрез пост в социалните мрежи.

Снимка: Facebook

"Прибирайки се за България, на голямо европейско летище, виждаме млада майка, сама с новородено бебче, бърза да хване самолета. Видимо багажа, който носеше със себе си (преносимо бебешко столче, и още чанти) плюс рожбата й, затрудняваха много българката.

Веднага предложихме на жената да и помогнем. Вече беше уморена, а и я убеди това, че сме бащи на по 2 деца.
През по голямата част от полета 20-дневното бебе стоя в мен. Майката остана доволна, че успя поне във въздуха да почине. Защото сподели, че в България я очаква пътуване и до провинцията.
Наистина за мен беше удоволствие да държа това ангелче, а дори и не се събуди. Винаги бих се отзовал на човек в нужда, още повече за една майка. Защото знам, че майката е свещена!

П.П. След това жената ми благодари и в социалната мрежа!", написа Тервел на профила си във "Фейсбук".